Oferte Produse Traditionale

Oferte Produse Traditionale – oferte produse traditionale certificate direct de la producatorii din Romania. Produse traditionale certificate din carne, produse traditionale certificate din peste, produse traditionale certificate din lapte. 

La noi gasiti o gama larga de produse traditionale romanesti, certificate de Ministerul Agriculturii.

Reţete Autentice

Primul magazin de produse tradiţionale din Ploieşti unde veţi găsi produse româneşti făcute după reţete strămoşeşti: produse din carne, brânză, peste, băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Comandaţi Produse Româneşti

Clienţii care vor trece pragul noului magazin vor găsi produse de casă 100% naturale la preţuri pentru fiecare buzunar, direct de la producători din întreagă ţară. Calitate şi gust autentic.

Produse Tradiţionale

Magazinul de produse tradiţionale româneşti “Cramă La Grasu” este situat în centrul Ploieştiului, la intersecţia dintre Strada Gheorghe Grigore Canctacuzino şi Strada Trei Ierarhi.

 

MAGAZIN PRODUSE TRADITIONALE

Comenzi Produse Traditionale Romanesti – pentru comenzi si informatii ne puteti suna de luni-sambata intre 9-20:00 la telefon 0723519307

De asemenea, ne puteti vizita la magazinul nostru de produse traditionale din  Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 38, Ploiești

Program magazin –  Luni-Vineri intre 9-20:00 si Sambata intre 9-15:00

Interesati de promovarea produselor dvs ?