Magazin Ochelari 8Ics

Magazin Online

Adresa

Calea Bucureștilor, nr. 182, Otopeni, Ilfov,
Otopeni
Otopeni, IF 075100
073-6690112
claim listing contact

Retele Sociale

Program

Lu, Ma, Mi, Joi, Vi, Sa 08:00 - 20:00
Doar comenzi online si comenzi telefonice.

Informatii Aditionale

Despre: Magazin Ochelari 8Ics este o firma din categoria Magazin Online din Otopeni, IF

Descriere

La 8ics, avem o abordare specială în ceea ce priveşte ochelarii, considerăm că sunt cele mai potrivite accesorii pentru a ne îmbunătăţi imaginea, pentru a scoate în evidenţă acea frumuseţe care stă numai în detalii. Ochelarii 8ics vor reuşi să completeze orice stil, să protejeze de soare sau să ofere un aer şic, geek sau elegant.

Cine suntem noi? O echipă ce crede cu tărie despre ochelarii de soare că niciodată nu poţi avea suficiente perechi. Din acest motiv, am ales cu grijă o varietate de modele, în diferite forme sau culori, şi am alcătuit o colecţie impresionantă de ochelari de soare moderni, casual, aviator, clasici sau eleganţi. Dar nu numai, la noi vei găsi şi ochelari de vedere sau ochelari pentru copii, pentru că, nu-i aşa, atunci când trebuie să alegi, ai nevoie cu siguranţă de o ofertă variată, la un raport calitate preţ imbatabil.

De aceea, dacă cauţi o pereche de ochelari de soare care să se potrivească ţinutelor tale, dacă cauţi să obţii cu ajutorul ochelarilor de vedere un aspect modern, şic ori poate clasic, sau dacă vrei pentru cel mic o pereche de ochelari care să-i ofere acestuia un aer nonșalant, poate ușor geek, atunci ochelarii 8ics vor fi alegerea ideală iar colecția noastră de ochelari se va potrivi cu siguranţă nevoilor tale.

Ţi-am mai spus nu?! Noi credem că niciodată nu poţi avea suficiente perechi! Îndrăzneşte deci şi tu, încearcă diferite modele şi experimentează un look diferit la orice ieşire cu prietenii, la orice eveniment special sau, pur şi simplu, în rutina de zi cu zi!

Pareri despre Magazin Ochelari 8Ics

December 13, 2017

Am comandat doua perechi de ochelari pentru soare si doua perechi de rame ochelari de vedere. Produsele au ajuns in conditii foarte bune, pretul este excelent, recomand tuturor magazinul 8ics.ro

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO