Despre Magazin Oferte - Catalog Oferte Magazine Romania

"Magazin Oferte - Catalog Oferte Magazine Romania" este un site de afaceri locale creat de compania SEO Marketing Solutions. 

Utilizatorii - pot cauta restaurante, firme de prestari servicii, magazine, piese auto si alte tipuri de firme. Utilizatorii pot lasa pareri si sfaturi pentru alti utilizatori. Utilizatorii se pot inscrie  cu adresa de e-mail si parola.

Firmele - isi pot prezenta oferta de produse si servicii, inclusiv datele de contact si locatia pe harta a magazinului lor. Firmele pot fi adaugate gratuit, in parteneriat si contra-cost, fiecare plan avand avantajele sale specifice.

Planuri - atunci cand o firma doreste sa se inscrie pe site, este necesar sa aleaga unul din cele trei planuri existente:

Orice afacere si orice punct de atractie poate fi adaugat in catalogul nostru, incepand de la hoteluri si restaurante, pana la firme de tractari auto, depozite sau producatori de instalatii si echipamente - toti sunteti bineveniti !

Pentru mai multe detalii si servicii web de promovare personalizate, contactati-ne folosind formularul de la pagina de contact sau urmatoarele date de contact: