Ploiesti Shopping City

Mall

Adresa

DN1B, km 6, Ploiești
Ploiesti Nord
Ploiesti, PH
075-1077835
claim listing contact

Retele Sociale

Program

Lu, Ma, Mi, Joi, Vi, Sa, Du 10:00 - 22:00

Informatii Aditionale

Despre: Ploiesti Shopping City este o firma din categoria Mall din Ploiesti, PH

Descriere

Ploiesti Shopping City reuneste cele mai renumite branduri internationale de moda, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice si decoratiuni interioare, precum H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher si multe altele. Nu lipsesc nici magazinele de electronice si electrocasnice si cele de servicii utile precum curatatorie, farmacie si servicii bancare. In acelasi timp, clienţii au la dispoziţie hipermarket-ul Carrefour, “retailerul preferat al romanilor”.

Tot ca o premiera in Prahova, este deschiderea in Ploiesti Shopping City a celui mai mare cinema din afara Bucureştiului, cu 12 ecrane operate de cel mai activ jucător din domeniu: Cinema City.

Un minunat loc de divertisment si relaxare este creat de catre locurile de joaca, patinoarul situat pe terasa cladirii si diversele cafenele si restaurante, care atrag cu meniuri cu specific german, italian, chinezesc, oriental dar şi românesc.

Despre proiect
Ploiesti Shopping City are peste 100 de magazine, o suprafata inchiriabila de 55,000 m2 si aprox. 2,000 locuri de parcare.
Ploiesti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania impreuna cu New Europe Property Investments plc (NEPI), printr-o investitie de aprox. 65M Euro.

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO