Pepco

Supermarket

Adresa

Str. Ceasornicului, nr. 17, et.3 sector 1, București
Aviatiei
Sector 1, Bucuresti 014111
073-1760577
claim listing contact

Retele Sociale

Program

Lu, Ma, Mi, Joi, Vi, Sa, Du 09:00 - 21:30
Peste 150 magazine in intreaga tara.

Informatii Aditionale

Despre: Pepco este o firma din categoria Supermarket din Sector 1, Bucuresti

Descriere

Suntem un retail discounter cu o rețea la nivel european și oferim articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri. În Polonia, avem o dezvoltare dinamică de câțiva ani. Am devenit cel mai renumit retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top în domeniul articolelor decorative. Succesul nostru se datorează în principal oamenilor și implicării lor.

MISIUNEA NOASTRĂ
Le asigurăm clienților noștri accesul facil la toate produsele de care au nevoie sau pe care le doresc în viața de zi cu zi, pentru a-și îmbrăca familia, dar și pentru a-și îngriji și decora locuințele, la cele mai mici prețuri, în fiecare zi.

VIZIUNEA NOASTRĂ
Ambiția noastră este să devenim cea mai mare, cea mai bună și cea mai cunoscută marcă de discount din Europa, cu cele mai mici prețuri la articolele de îmbrăcăminte și uz casnic.

STRATEGIA NOASTRĂ
Vrem să ne desfășurăm activitatea în mod echilibrat, concentrându-ne asupra principalelor trei direcții de dezvoltare, și anume: oamenii, procesele și gama de produse.

Investim în piața de retail încă din 1999, iar primul magazin PEPCO a fost deschis în anul 2004 și tot atunci am devenit parte a holdingului de investiții sud-african, Pepkor. Zece ani mai târziu, am devenit parte a Grupului de Capitaluri Steinhoff International Holdings Limited. Grupul își desfășoară activitățile în 44 de țări din Europa, Africa și Australia și este proprietarul a 42 de mărci de retail.

Rețeaua europeană PEPCO are peste 11 000 de angajați, peste 450 dintre aceștia lucrând la biroul central din Poznan, iar 400, la centrul de distribuție. Printre angajații actuali se află persoane care în anul 1999, într-o echipă cu câteva zeci de oameni, au început dezvoltarea companiei noastre. De aceea, chiar daca activitatea noastră a luat amploare, reușim să menținem o atmosferă prietenoasă, deschisă.

PREMII ȘI DISTINCȚII
PEPCO este una dintre cele mai apreciate mărci în rândul clienților, dar și a experților pieței. O dovadă a acestui lucru, pe lângă milioanele de clienți care fac cumpărături în magazinele noastre, sunt și premiile și distincțiile acordate pentru calitate, popularitate, încredere și renume. Suntem mândri de laudele primite, iar acest lucru ne mobilizează să ne continuăm dezvoltarea, pentru clienții și angajații noștri.

Link catre brosura/catalog: https://pepco.ro/produse/brosura/

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO