Gazduire Web

Web Hosting

Adresa

Ciocarliei Nr. 12, Sector 2, București București
București
Sector 2, Bucuresti
072-7299999
claim listing contact

Informatii Aditionale

Despre: Gazduire Web este o firma din categoria Web Hosting din Sector 2, Bucuresti

Descriere

Gazduire Web Premium
Oferim servicii profesionale de gazduire web si inregistrare domenii pe servere SSD. Echipamentele noastre sunt colocate in unul dintre cele mai moderne Data Centere din Romania situat in Bucuresti. Serverele SSD va ofera avantajul unui timp de acces la website si o incarcare rapida indiferent de marimea paginilor web.

Caracteristici Pachete Gazduire Web
Serverele pentru serviciile de web hosting sunt rapide si puternice avand o arhitectura 12 Core, 96GB RAM si 6X1TB Raid 10. Toate abonamentele de de servicii includ backup zilnic si saptamanal si garantia returnarii banilor timp de 30 de zile.

Servere SSD Romania
Servicii profesionale de gazduire web si inregistrare domenii. Servere cu arhitectura SSD, extrem de performante colocate in data center in Romania – Bucuresti.

Gazduire Web Magazine Online
Va oferim cele mai avantajoase pachete de servicii de gazduire web pentru un magazin online. Abonamentele de e-Commerce beneficiaza de adresa IP dedicate si resurse hardware generoase optimizate pentru platformele Magento, Prestashop, Opencart, etc.

Gazduire Web Business
Pentru companii oferim servicii specializate in functie de platformele utilizate. Pachetele Business permit transmiterea de pana la 300 mesaje email pe ora. Asiguram personalizarea serviciului de gazduire web in functie de cerintele clientului.

Gazduire Servere VPS
Oferim servicii de gazduire servere VPS cu configuratii extrem de puternice si cu cel mai bun raport pret / calitate din Romania. Resurse hardware garantate.
Upgrade Servicii

Toate pachetele si abonamentele de gazduire web pot fi upgradate la versiuni superioare. Intodeauna se achita doar diferenta dintre preturile abonamentelor. Activarea se face in maxim 2 minute de la confirmarea platii. Modalitatile de plata sunt: Card online (Mobilpay), Paypal, Transfer Bancar.

Instalare Software
Pentru clientii serviciilor de gazduire Web 365.ro asiguram asistenta la instalarea si configurarea a peste 340 de pachete software disponibile pe serverele nostre. Aceasta optiune include instalarea si configurarea standard si nu serviciile de web design.

De ce sa alegi serviciul nostru de gazduire web ?
Asiguram suport tehnic 24/7
Pentru orice problema pe care o intampini, personalul Web365 iti sta la dispozitie pe email sau telefonic 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Daca ai intrebari legate de serviciile noastre sau de inregistrarea domeniilor, contacteaza-ne.

Data Center Bucuresti - Romania
Oferim servicii profesionale de gazduire web, inregistrare domenii pe servere SSD colocate in Bucuresti, Romania precum si hosting servere VPS ultra-performante. Prezenta noastra in unul dintre cele mai bune Data Centere din Romania va ofera avantajul unui timp de acces la website foarte scazut.

Satisfactie 100%
Daca nu esti satisfacut 100% de serviicile noastre iti returnam contravaloarea abonamentului platit. Ai 30 de zile de testare, timp in care te poti decide daca esti multumit de serviciile noastre. Testeaza serviciile noastre de hosting fara niciun risc.

CloudLinux OS
CloudLinux este cel mai avansat sistem de operare destinat firmelor de hosting. Asigura izolare totala pentru site-urile gazduite. La Web365.ro folosim CloudLinux pentru toate serverele de gazduire web hosting. Web365.ro utilizeaza R1Soft pentru backup-ul zilnic.

Servicii stabile si performante
Reteaua de servere pentru gazduire web este colocata in Bucuresti. Utilizam servere dedicate ultra-performante, monitorizate 24/7, colocate in camere securizate, cu temperatura controlata, echipate cu sisteme de stingerea incendiilor.

Protectie Firewall
CSF (Config Server Firewall) este instalat pe toate servele web365. Porturile neutilizate de cPanel sau de aplicatiile dumneavoastra sunt blocate pentru a spori securitatea serverului, stiva TCP/IP este îmbunătăţită şi este setată o limitare ICMP pentru prevenirea atacurilor DoS.

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO