Tractari Auto Bucuresti

Tractari Auto

Adresa

Bucuresti
Sector 3, Bucuresti
004 076-8888585
claim listing contact

Retele Sociale

Program

Lu, Ma, Mi, Joi, Vi, Sa, Du 12:00 - 00:00
Dispecerat Non Stop

Informatii Aditionale

Despre: Tractari Auto Bucuresti este o firma din categoria Tractari Auto din Sector 3, Bucuresti

Descriere

Tractari Auto Bucuresti – Efectutam servicii de Tractari Auto si transport utilaje de maxim 4 tone atat in Bucuresti cat si intern si international, de peste 15 ani de zile. Pentru ca stim cat de important este vehiculul dvs va asiguram ca va oferim cele mai bune servicii de Tractari Auto Bucuresti in conditii de siguranta maxima.

Tractari Auto Non Stop – putem sa tractam orice fel de autovehicul, tractam atv-uri, tractam masini prin programul rabla, tractam autovehicule, transportam utilaje de maxim 4 tone, tractam ambarcatiuni, barci, sky jet-uri, stivuitoare, buldoexcavatoare, transportam bobcat-uri, generatoare, pompe de sapa, tractoare de maxim 4 tone, compactoare de asemenea oferim servicii de tractare a masinilor blocate in zapada sau noroi.

Chiar daca aveti rotile blocate, cutia blocata sau ati pierdut cheile de masina, noi putem sa intervenim si sa va tractam cu o platforma echipa cu macara.

Pe langa serviciile de tractare auto mai oferim si servicii de asistenta rutiera, depanari in caz de defectiuni minore(altfel putem tracta masina pana la cel mai apropiat service auto), vulcanizare roti, alimentare cu curent electric etc.

Avem posibilitatea de a va gazdui autoturimsul/utilajul intr-o parcare pazita daca este necesar.

In cazul in care aveti nevoie de un service auto, va putem recomanda unul in imediata apropiere !

Pareri despre Tractari Auto Bucuresti

December 13, 2017

Tractari si remorcari, transport auto pe platforma. Servicii ireprosabile, recomandam !

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO