Funny Party Shop

Costume Petreceri

Adresa

Calea Văcărești 391, Bucuresti
Berceni
Sector 4, Bucuresti 040055
004 076-0949388
claim listing contact

Retele Sociale

Informatii Aditionale

Despre: Funny Party Shop este o firma din categoria Costume Petreceri din Sector 4, Bucuresti

Descriere

Magazinul se adresează tuturor persoanelor, adulți și copii,pentru care distracția este o parte importantă din viață. Vă așteaptă o gamă largă de costume de carnaval,accesorii pentru costume, cadouri trăznite, farse. măști de carnival și petrecere.

Magazinul Funny Party Shop - Sun Plaza Mall
Gama de produse Funny Party Shop

Va asteptam si in magazinul nostru Funny Party Shop din Sun Plaza Mall, nivel (-1), Galerie Acces Metrou, cu o gama variata de produse: costume carnaval adulti - costume carnaval copii, accesorii carnaval, costume halloween adulti - costume halloween copii, costume printese - costume supereroi, cadouri.

SC Funny Party Factory SRL este o firma ce se adreseaza celor care au de onorat o invitatie la un carnaval, petrecere costumata si au nevoie de o deghizare perfecta. Venim in intampinarea parintilor ce doresc ca si copilul lor sa indeplineasca un rol de neuitat in cadrul serbarilor scolare cu o gama larga de costumatii si accesorii ce acopera o plaja vasta de teme de petreceri (anii 20, meserii, supereroi, printese, personaje de film si desene animate, mascote, halloween, craciun etc.)

Categorii Magazin Funny Party Shop

Costume carnaval copii fete | Costume carnaval copii baieti | Costume carnaval adulti barbati | Costume carnaval adulti femei | Costume Hallowen | Costume Craciun | Serbari scolare |

Pareri despre Funny Party Shop

December 13, 2017

Un magazin cu tot ce iti trebuie pentru carnaval, aniversari, petreceri. Recomandam !

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO