Asfalt Rece la Sac

Materiale Constructii

Adresa

Bucuresti Bucuresti
Bucuresti
Sector 4, Bucuresti
072-6404404
claim listing contact

Retele Sociale

Informatii Aditionale

Despre: Asfalt Rece la Sac este o firma din categoria Materiale Constructii din Sector 4, Bucuresti

Descriere

Asfalt Rece sau mixtura asfaltica stocabila la rece, este necesar intretinerii curente a drumurilor, utilizat pentru toate lucrarile de reparatii si intretinere a parcărilor, drumurilor sau trotuarelor.

Este un produs de inalta calitate pentru reparatii durabile, chiar permanente, fiind compus din agregate minerale sortate si acoperite de o pelicula de bitum fluxat cu additivi speciali. Aditivii folositi pentru facilitarea prelucrabilitati pe timpul aplicari si mai ales cresterea adezivitatii sale pe timpul sau de folosinta. O granulometrie specificata garanteaza impanarea agregatelor si fixarea lor sub trafic.

Mixtura stocabila la rece este solutia ideala si economica pentru reparatiile gropilor si frezarilor in covor asfaltic si suprafete betonate. Pentru intretinerea drumurilor la inchiderea decupajelor tehnice, traversari surpate, patching sau sigilarea carotelor. Este conceput pentru spatii delimitate si se foloseste de sprijinul lateral pentru a se fixa durabil.

Cum se aplica? Materialul este superior celor mixturi asfaltice clasice pentru ca poate fi aplicate in orice conditie meteo. Nu necesita amorsarea prealabila a reparatiei si se aplica „intr-o singura etapa”. Reparatia facuta nu mai trebuie inlaturata in cazul asfaltarii. Se aplica in gropi si in decupaje tehnice si pentru reparatii in covoarele asfaltice sau suprafete betonate existente. Mixtura este este stocabila vrac si are un termen de prelucrabilitate pana la doi ani! Datorita retetei materialului el ramine prelucrabil si maleabil pana la -20°C. Se poate prelucra cu usurinta si in conditii de temperaturi scazute

Proprietati

Stocbila Vrac
Livrare Vrac, BigBag sau saci 25 kg
Prelucrabila pana la -20°C
Reparatie permanente
Flexibila, pote fi folosita pe suprafete din beton de ciment si covoare asfaltice
Rezistenta la ploi, inghet si uzura
SysFix-Mixtura Stocabila la Rece se poate livra cu varietate mare granulometrica
Avantaje

Nu necesita taierea marginilor
Nu aveti reziduri pe santier
Nu necesita adezivi speciali
Nu se folosesc benzi de etansare
Nu va trebuie utilaje grele pentru compactare
Nu necesita transport mixtura asfaltica fierbinte
Nu necesita incalzire
Nu va ramine material nefolosit

RECOSAL ENERGY TEAM

Recosal Energy este o companie cu capital integral privat, care isi desfasoara activitatea pe piata produselor de tip bituminos, mixtura asfaltica rece(asfalt rece), asfalt cald, mastic bituminos, geogrile, geosintetice. 0726 404 404

Produsele Noastre

Mastic Bituminos
Emulsii Bituminoase
Asfalt Rece

Contactati-ne !

Telefon Mobil: 0726.404.404
Telefon Fix: 0314245108
E-mail: office@asfalt-rece.com
Website: www.asfalt-rece.com

Scrie o parere

Conecteaza-te pentru a trimite o parere.

Optimizare SEO